72 óra alatt megjelentetjük a könyvét!

Jaj, bocsánat, egy kissé túloztunk. De az viszont teljességgel igaz, hogy 72 óra alatt vagy igent mondunk az Ön kézirata kiadására, vagy segítséget ajánlunk fel a megjelentetéshez. Szeretnénk ugyanis, ha közel harminc évnyi kiadói tapasztalatunk minél több értékes kiadványt segítene napvilágra! Örömmel írhatjuk ugyanis, hogy 2017-ben jelenik meg a 700. könyvünk!!

Hogyan történik mindez?

Ön elküldi nekünk kéziratát vagy annak részletét és a mű rövid szinopszisát (összefoglalóját, tartalmi ismertetését) a 72ora@szentgellertkiado.hu címre. Ha postai úton szeretné eljuttatni, a borítékra feltétlenül írja rá nagy betűkkel: 72 óra – hogy soronkívüliséget biztosítsunk neki!

Szaklektorunk azonnal elolvassa a művet, és véleményezi. Ez alapján eldöntjük a megjelentetés módját. Ez három formában történhet:

1.) Mi magunk vállaljuk a kiadás teljes költségét, a kötet megjelentetését, terjesztését, reklámozását. A részleteket pedig a kiadási munkafolyamat alatt pontosan egyeztetjük Önnel.

2.) Közös kiadás is lehetséges: ez azt jelenti, hogy a költségek egyik felét mi vállaljuk, a másik felét a szerző. Ebben az esetben természetesen a hasznot is megfelezzük, hogy kamatostul térüljön vissza Önnek a befektetett pénz.

3.) Ha anyagi lehetőségek miatt nem tudjuk vállalni a kiadás költségeit, de a szerző igen, akkor mindent elintézünk helyette: segítünk megtervezni a könyvet, megalkuszunk a nyomdával, az elkészült művet terjesztjük, reklámozzuk. A kötet eladása után keletkező bevétel természetesen a szerzőt illeti, hiszen ő vállalta az anyagi kockázatot.

Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk mielőbbi jelentkezését!

Nemcsak azt ígérjük, hogy valóban válaszolunk Önnek 72 órán belül, hanem azt is, hogy alkotására a legnagyobb gonddal figyelünk majd oda! Ha papírra készült kéziratot küld, vállaljuk érte a felelősséget, és visszajuttatjuk Önnek.

Ha van ismerőse, barátja, aki számára fontos lenne ez a lehetőség, kérjük, mondja el neki!

Nagy Alexandra igazgató


Nekem a könyvek mindig élőlények voltak. Néhány találkozásom egy-egy új szerzővel az egész életemet befolyásolta. Ha összekuszáltan valami olyasmit kerestem, amit magam se tudtam meghatározni – a kezembe került az a bizonyos könyv, és úgy jött felém, mint régi jó barát. Már a kötése magába zárta a kérdéseket-feleleteket, amelyek után kutattam.
Liv Ulmann

Mindenből, ami a világon létezik, idővel könyv lesz.
Stéphane Mallarmé

A könyvesház királyi kincstár.
John Ruskin

A jó könyvek az eszmények nagyáruházai.
G. Wells

Szent Gellért Kiadó és Nyomda
1053 Budapest, Kossuth L. utca 1.
e-mail: 72ora@szentgellertkiado.hu
Telefon kiadói ügyekben: 06/20 92 888 88