szeretet_logo

Kedves Barátunk!

„A szeretetben találjuk meg e világ magyarázatát, bármi is a másvilág magyarázata.” Oscar Wilde szavai megállapítása furcsának tűnhet egy „evilági” ember számára. De mi, ugye, nem e világból valók vagyunk, ahogyan Jézus mondta rólunk, akik Őt szeretjük és követjük (Jn 17,14). Ezért fontos, mindennél fontosabb számunkra a szeretet.

Kis újságunk immár egy híján 30 éve csak erről beszél. Csupán azért remélhetjük, hogy nem vagyunk unalmasak, mert a szeretet soha nem lehet unalmas.

Szeretnénk Önnek is egy kis szeretetet küldeni! Szívesen házhoz küldjük minden hónapban a Szeretet-újságot.

1 példány postázásának költsége 12 hónapra 3300 Ft.

Ha Ön viszont szeretne valakit megajándékozni a Szeretet-újsággal, akkor ugyanennyiért, vagyis 3300 Ft-ért szívesen küldünk az Ön címére
2 példányt is!

Ha Ön még ennél is több Szeretetet tud továbbajándékozni, akkor íme, egy jó hír:
3 példánytól 20 példányig 7500 Ft-ért tudjuk küldeni az újságokat!

Most pedig szeretnénk ismételten, újra és újra köszönetet mondani nagylelkű rendszeres támogatóinknak. Ők segítenek nekünk az anyagi terhek viselésében. Nem titok ugyanis, hogy az ingyenesen osztogatott Szeretet-újság évről évre milliós hiányt okoz Kiadónk költségvetésében. Ezért kellett már csökkentenünk is a szétosztható újságok példányszámát. Ha minden előfizetőnktől kapnánk a postaköltség mellé 2000 Ft-ot, pontosan a felére mérsékelődne a veszteségünk. Ha minden második előfizetőnk rendszeresen támogatná az újságot, mint ahogy néhányan most is teszik, akkor végre nagy biztonságban lennénk, és növekedésre is gondolhatnánk: például jó lenne, ha nagyobb méretben jelenne meg az újság, mert akkor végre nagyobb betűkkel írhatnánk.

Kedves Barátunk! Ha szereti a Szeretet, kérjünk, tartson velünk!

Honlapunkon is előfizethet vagy támogathatja a Szeretet-újságot bankkártyás fizetéssel.

Előfizetés ITT

A jó Isten sokszorosan viszonozza Önnek adományát!

Szeretetért Alapítvány
2038 Sóskút, Szent Flórián tér 5.
Számlaszám: 10700323-69258543-51100005